Project: Outdoor Sanctuary

Light Dweller: doctor| land surveyer| artist woodworker|permaculturist

This project is a residential sanctuary space for a multi-generational co-housing living arrangement. The project’s aim was to bridge the multi-dwelling structures with a common outdoor gathering and living space for all family members to enjoy and share. A hilltop property, their land and aspect inspired an outdoor living, cooking, dining and gardening space while acting as a sanctuary space for relaxation and rejuvenation of self.
The scope of work includes a second-story deck & staircase, outdoor kitchen, stone fire element & patio surround, hot tub & outdoor shower, shade & climbing structures, retaining walls, entry gate, native habitat plant scheme, orchard and custom stone & stucco water feature for a central sound element.